Hirdetés

Dementium II - Nintendo DS után PC-re!

|

Derült égből villámcsapásként jött a hír, hogy a korábban kizárólag Nintendo DS-re megjelent Dementium II horror PC-re is ellátogat.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy a PC-sek 90 százaléka kalóznak számít, sorra kerülnek bejelentésre a különböző címek a jó öreg személyi számítógépre.

A 2010-ben megjelent, Nintendo DS-re tervezett Dementium II a Renegade Kid fejlesztésében és elképzelésében megvalósult horrorjáték volt, amit a SouthPeak Interactive bocsájtott vízre. Az FPS stílusú túlélőhorror semmilyen más platformra nem volt hajlandó megjelenni, egészen mostanáig, ugyanis PC-re is bejelentették a Dementium II-őt. A játékban fontos szerepe van a harcnak, de legalább annyira életbevágó jól teljesíteni a logikai feladványokat és bár szégyen a futás, de hasznos alapon a bujkálás is rendkívül sokszor megmentheti az életünket. A történetben a főszereplő, William Redmoor rémálmait kell túlélnünk, melyek újra és újra megjelennek különböző szörnyűségek képében, de leginkább egy őrült doktort kell megállítanunk.

A PC-s Dementium II jelen pillanatban nem rendelkezik meghatározott dátummal, de a fejlesztők kiadtak egy teaser trailert a számítógépekre kihegyezett változathoz, illetve képeket találtok a galériában. A portolást a Memetic Games végzi.

A Dementium II minimum gépigénye:

Op. rendszer: Windows XP, Vista, 7
Processzor: 2 GHz
Memória: 512MB
Merevlemez: 150MB szabad hely
VGA: Shader Model 3.0
DirectX®: 9.0c

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)