Hirdetés

Demigod demó - tölthető!

|

Tegye fel a kezét, aki legalább egy ici-picit valaha szeretett volna minimum félisten lenni. Igen, látom, most már mindenki leteheti...és töltheti a Demigod demóját.

Hirdetés

Jobb későn, mint soha - mondja az egyik legnépszerűbb magyar közmondás, amelyre igen sok lusta ember szokott hivatkozni - most a Gas Powered Games emberei is használhatnák.

Demigod című művük ugyanis egy ideje már a boltok polcain porosodik (vagy a virtuális boltok virtuális polcain virtuál-porosodik) - az áprilisi megjelenést a majdnem augusztusi demó megjelenés picit lemaradva követte - de legalább itt van! S bár egész istenek nem lehetünk a játékban, de akinek elég egy félisteni státusz is, az jól kitombolhatja magát ebben az érdekes akció-stratégiai játékban.

A játékban egyébként megtalálható az online internetes multi, a The Cataract nevű térkép és négy játszható félisten (Regulus, Rook, Sedna és Lord Erebus). Emellett pedig az összes játékmód (Conquest, Dominate, Fortress és Slaughter) kipróbálható.

Demigod Demo letöltés

Demigod Demo letöltés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)