Hirdetés

[DEMO] Beyond The Red Line csillagközi rombolás

|

A hazánkban Csillagközi Romboló (nos...) néven ismert Battlestar Galactica sorozat egy új játék elkészítésére ihletett egy csapat fejlesztőt, akik egy demó változatot mutattak be alkotásukból.

Hirdetés

A Beyond The Red Line egy űrhajós akció játék lesz, amiben a jól ismert Viper gépekkel parádézhatunk, miközben a Cylon gépek között lavírozunk az űrben. A program ingyenes forráskódból formálódott ki, így a végleges produktum is ingyenesen lesz elérhető. A grafika meglepően szépre sikeredett, ezt a játék készítőinek fórumában publikált képeken is láthatjuk. A Freespace 2 grafikus motornak hála rendkívül szép látványvilágot sikerült összehoznia a fejlesztőknek, ráadásul a gépigényt is sikerült alacsonyan tartani, egy 800 Mhz-es AMD processzor, vagy 1 Ghz-es Intel processzor, valamint 512 Mb RAM és egy NVIDIA GeForce 3-as VGA már elég a futtatásához.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)