Hirdetés

[DEMO] Csemege

|

Most jöjjenek a sallangok. Néha azonban többet érnek, mint a nagy nevek :)

  • Pteroglider Mindamellett, hogy igen nehéz kiejteni a nevét, elég jól el lehet ezzel az űrben játszódó platformjátékkal szórakozni. Hasonlít azokra a klasszikus lövöldözős cuccokra, amikkel régen nagy divat volt játszani (többek között azért, mert kevés más műfaj volt akkoriban :D). A képek tanúsága szerint - méretéhez képest - pofásan is néz ki, úgyhogy akit érdekel, kattanjon ide.
  • Maniac Mansion Deluxe Ez a csapat már készített egy hasonló játékot. Ez sem sokban különbözik alapvetően attól. A Maniac Mansion Deluxe remake-jéről van tulajdonképpen szó, ami ugyebár szintén egy régi LucasArts darab. Nem is demó a szentem, szóval örömködjünk! :) Képek itt, 6 megás fájl itt

    Hirdetés

    Hirdetés
    Hirdetés
  • 0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)