Hirdetés

[DEMO] De jó!

|

Egyelőre kettő érkezett, az egyik nagy, másik nagyon kicsi, de ez semmit nem von le az értékükből!

  • Kao The Kangaroo 2 Lengyel Pontosan egy hírrel alattam olvashattál már rólam. Sajnos nem beszélek angolul, de ez ne tántorítson el tőlem! Légyszi próbálj ki!! Segítek eligazodni: Konfiguracja = Beállítások, Graj = Indítás/Játék, Odinstaluj = Eltávolítás, Tak = Igen, Nie = Nem.
  • Harry Potter Quidditch World Cup Csá! A nevem Harry Potter. Én vagyok a világ legjobb Kviddics-játékosa, de nem akarok én ezzel dicsekedni. Szeretnélek Téged is megtanítani erre a nagyszerű sportra, amihez csak annyit kell tenned, hogy letöltöd a fenti programot. A demó tartalmaz egy bevezető- és egy 'így készült' animációt, valamint a játék gyakorló részét (abból is a kvaff fortélyait). Többet most nem mutatok, gyakorolj csak, mert a játékban úgyis megverlek! ;)

    Hirdetés

    Hirdetés
    Hirdetés
  • 0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)