Hirdetés

[DEMO] GRAW 2!!!!

|

Hmmm, lehet, hogy érdemes volt a munkából hazaérve is bekapcsolni a gépet? Azt hiszem drága barátnőm nagyon nem fog örülni, de ezzel mindenképpen muszáj lesz nyomulni :)

Hirdetés

Úgy bizony, megérkezett a Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 kipróbálható demója! Az Xbox 360 tulajdonosok mondjuk mázlisták, mert kb másfél-két hónapja már megjelent a Microsoft dédelgetett konzoljára. Sebaj, most itt az idő, hogy mi, PC-sek visszavágjunk és bebizonyítsunk... hmm, mondjuk, hogy jobb a grafika PC-n, vagy mondjuk sokkal jobban irányítható, vagy végülis bármi. Lényeg, hogy itt van, és máris lehet tölteni. Szép nagyra nőtt, módjával halasszátok a szervert, ha kérhetem :) Erre tessék:


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)