Hirdetés

[DEMO] Menedzseld a Baseball legjobbjait

|

A baseball sportág elsősorban Amerikában örvend hatalmas népszerűségnek, ám aki nem teheti meg, hogy élőben figyelje az eseményeket, az kénytelen beérni a virtuális változatokkal.

Hirdetés

A szimulációra kihegyezett játékok mellett biztos van olyan ember is, aki inkább a menedzselési jártasságát mutatná meg a baseball világában. A Baseball Mogul 2008 ehhez nyújt majd remek alapokat, mivel közel 18,000 játékos részletes adatai mellett a gyémánt páholy látványát is belesűrítik majd a teljes játékba a fejlesztők, így akció közben is láthatjuk majd kedvenc játékosainkat. A most érkezett demó ebből ad nekünk némi ízelítőt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)