Hirdetés

[DEMO] MICRO MACHINES V4

|

Az ígéreteknek megfelelően viszonylag időben megérkezett a Codemasters gondozásában hamarosan elkészülő Micro Machines V4 című aranyos autóverseny kipróbálható verziója. A játékban mini verdákkal nyomulhatunk többféle környezetben, ráadásul az autók típusa is igen változatos. A teljes változat június végén jelenik meg. No de most a demóval foglalkozzunk, amit most már lokálból tölthettek. Minimális rendszerkövetelmények: 800 MHz-es processzor 128 MB RAM 32 MB-os videokártya Ajánlott rendszerkövetelmények: 1,8 GHz-es processzor 512 MB RAM ATI Radeon 9000 vagy NVIDIA GeForce 4 (nem MX) sorozatokba tartozó videokártya

MICRO MACHINES V4
(Demó - 249,18 MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)