Hirdetés

[DEMO] Panzers: Phase Two!!

|

A hazai Stormregion ahogyan azt megígérte, úgy ki is adta a várva várt második rész demóját. Pont akkora méretben, pont azzal a tartalommal. A játék szerelmesei újból örvendezhetnek, és most gyorsan rá is tapadhatnak a képernyőre, amint lecibálták a 440 megás kipróbálható verziót. A Codename: Panzers: Phase Two demóját innen tölthetitek. Update: Kis kiegészítés a Stormregion csapatától. Hallga' csak! "A mai napon a www.panzers.com oldalon megjelent Codename: Panzers - Phase Two demót a játék németországi producere készítette a rendelkezésére álló eszközök segítségével. A demó nem reprezentálja a hamarosan boltokba kerülő játékot, hiszen tartalmát tekintve nem egyezik a Phase Two történetével és rendszerkövetelményei sem egyeznek a már aranylemezre került kész játékkal. A Stormregion Kft. által készített hivatalos demó, mely a boltokba kerülő játék méltó prezentációja lesz, a hónap második felében lesz hozzáférhető a játékosok számára."

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)