Hirdetés

[DEMO] Reprobates (francia és német)

|

A NIBIRU és a Black Mirror alkotóinak legújabb csínytevéséből futott be egy ízelítő. Franciások és németesek előnyben.

Hirdetés

A cseh Future Games harmadik, nemzetközi porondon is megjelenő alkotásának demonstrációja kissé megkésve esett be virtuális ajtónkon. Azok, akik már játszottak a csapat korábbi alkotásaival, tudják jól, mire számíthatnak. Csavaros történet, misztikus elemek tömkelege, ötletes feladványok, tűrhető küllem és pocsék szinkron. Az angol verziók legalábbi as fentebb olvasható ismertetőjegyeket vallhatták magukénak.
Hősünk, a 23 éves Adam Reichl a festői Karlovy Vary felé autókázva a véletlenek összjátéka során balesetet szenved. Nem mindenki élne túl egy tartálykocsival történő frontális ölelkezést, ám Adam nem sokkal később egy ismeretlen bungalóban tér magához, ahol különös emberekkel találkozik. Mindannyian bolygónk szülöttei, ám más korokból származnak, s igazából mindannyian meg kellett volna haljanak. A különös hely lakói azonban csak korlátozott ideig élvezhetik egymás társaságát, mivel esténként harangszó kényszeríti őket ágyba, s reggelre kelve néhányan eltűnnek, s mások jelennek meg helyettük. Adam megpróbálja kideríteni, mi rejlik a háttérben, s hogy él-e még egyáltalán.
Franciások ide, németesek pedig ide fáradjanak egy rövid próba erejéig.

 

<

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)