Hirdetés

Démonok fognak kísérteni az Xbox360-on

|

Az Xbox360 tulajdonosok megnyugodhatnak hiszen nagy valószínűséggel egy újabb játék veszti el PC only címét, ami nem más mint a Hellgate London.

Hirdetés

Egyes értesülések szerint a Flagship játékát kiadhatják Xbox360-ra is, de az a verzió megjelenése még minden bizonnyal csúszni fog hiszen PC az elsődleges platform, és most kivételesen az a ritka helyzet áll fenn hogy PC-ről portolnak konzolra, nem pedig fordítva. Még az is lehet hogy később majd beépítik a Vista Live funkciót is így egybe olvasztva a PC-s és konzolos tömegeket. Igaz még nem hivatalos a bejelentés, de hamarosan érkezik az is a megjelenési dátummal együtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)