Hirdetés

Leállnak a Demon’s Souls szerverei

|

Több mint kilenc évig üzemelt, azonban holnap végleg lelövik a Demon's Souls online részét.

Hirdetés

Az elmúlt évek során a FromSoftware több gyöngyszemmel is bővítette azoknak a játékosoknak a gyűjteményét, akik kedvelik a kőkemény akció-szerepjátékokat, hiszen ebben az évtizedben jelent meg három Dark Souls rész (és kiegészítőik), valamint a Bloodborne is. Sokaknak azonban még mindig a PlayStation 3-ra megjelent klasszikus epizód, a Demon's Souls a nagy kedvenc, részben az egyedi online komponensek miatt. Ennek azonban most vége. 

Hirdetés

A Demon's Souls online szervereitől február 28-tól elbúcsúzhatunk, ami többek között azt jelenti, hogy többet nem látunk majd a földön más játékosok által hagyott üzeneteket, nem nézhetjük vissza más felhasználók utolsó pillanatait, továbbá - ami ezeknél sokkalta nagyobb veszteség - végleg el kell köszönnünk a kompetitív és kooperatív multiplayertől is, ami egy bossharc miatt különösen fájó. 

Szerencsére a játék kiadói már tavaly novemberben figyelmeztettek mindenkit, így volt idő felkészülni a szerverek lekapcsolására. Persze nincs kizárva, hogy a Demon's Souls is kapni fog egy PS4-es remastert (ahogy erre a franchise atyja, Miyazaki Hidetaka korábban utalt is), akkor pedig újra köszönthetnénk az online funkciókat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)