Hirdetés

[DEMO]Warhammer: Mark of Chaos!!!

|

Az éjjel, hajnali háromkor megérkezett a Warhammer: Mark of Chaos demója! Egyelőre csak egy kinti linkről tölthetitek le, de hamarosan lokálba is feltesszük!

Hirdetés

TI KÉRDEZTEK, ŐK FELELNEK!

Miután megnéztétek és végigjátszottátok a demót, a GameStar szervezésében itt helyben nyílik alkalmatok arra, hogy KÉRDÉSEKET tegyetek fel a fejlesztőknek! A legjobb kérdéseket továbbítjuk nekik és ha válaszoltak rá, akkor egy online interjú formájában leközöljük hamarosan! Természetesen mindenhol jelöljük, hogy az adott kérdést ki intézte a fejlesztőkhöz. Tehát akkor nosza, a KOMMENTEKNÉL tegyétek fel a játékra vonatkozó kérdéseiteket. (Nem muszáj persze CSAK kérdezni, kommentelhettek normálisan, ez csak egy lehetőség.)
Have fun a demóhoz!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)