Hirdetés

Demózni akarsz? Fizess érte!

|

Az EA újabb fantasztikus tervvel állhat elő hamarosan.

Hirdetés

Az Electronic Arts manapság nem túl népszerű a gamerek körében, pedig az utóbbi időben azért erős javulás volt érezhető náluk is, már ami a színvonalat illeti. Aztán jött a jobb sorsa érdemes C&C 4, DRM nélkül, és mégis azzal, most pedig jöhetnek a fizetős demók.

A cég feje, John Riccitiello arra készül, hogy az átlagos demóknál valamivel hosszabb előzeteseket ad ki - 3-4 óra játékidő - körülbelül 10-15 dolláros áron. A bale...izé játékos megveszi jól, kipróbálja, visszajelez, az EA finomhangol, majd kiadja a végleges játékot, természetesen full áron, aztán a fenti játékos megveheti azt. Nem is tudom. Esetleg ha a demót megvásároló játékosoknak annyival kevesebbe kerülne a full játék, még nem is lenne annyira rossz ötlet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)