Hirdetés

Depth - GDC 2011 trailer

|

Egy független, azaz indie fejlesztés új trailerét láthatjátok hamarosan.

Hirdetés

A Depth egy UDK-val készülő játék, amely a víz alá vezet bennünket - a félelmetes, homályos világba, ahol cápák és kincsek vannak.

A játék érdekességét nem feltétlenül az jelenti, hgoy víz alatt játszódik, hanem az, hogy egy ember vs cápa FPS, amelyben az S az a szigonnyal való lövöldözést , vagy a cápát, azaz a Sharkot is jelentheti. Ebben a játékban lehet cápával is lenni:

3 féle cápa - Mako (gyors, olyan helyekre is befér, ahova mások nem), Nagy fehér (Erős, széles a fordulási köre), Tigriscápa (kiegyensúlyozott, továbbfejlődött szonikus érzékek)

Búvárosztályok: Vadász - lassan úszik, szigonypuskája van, kereső - gyorsan úszik szónikus emittere van, Néző - közepes úszás-sebesség, radar. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)