Hirdetés

Desperados III - ütős előzetest kapott az ötödik bandatag

|

Az okkult technikákban jártas Isabelle Moreau halálos eleme lesz vadnyugati kompániánknak.

Hirdetés

Ha a Red Dead Redemption II már nem tudja csillapítani a vadnyugati kalandok iránti szomjatokat, akkor érdemes lehet egy pillantást vetni a Desperados III-ra, ami egy sokkal taktikusabb játékmenetet kínál, de a pisztolypárbajok fénykorának hamisítatlan hangulata ugyanúgy átjárja.

Hirdetés

A játékban öt különböző karaktert irányíthatunk, akik teljesen eltérő képességekkel rendelkeznek, ezek összehangolásával pedig elképesztő pusztítást vihetünk végbe az ellenséges banditák soraiban. Eddig a banda négy tagjával már megismerkedhettünk, hozzájuk csatlakozik Isabelle Moreau, aki New Orleans-ban született és nevelkedett, ezalatt pedig mesteri szinten sajátította el az okkult praktikákat. Őt irányítva képesek leszünk beférkőzni ellenfeleink elméjébe és egymás ellen fordítani vagy akár összekapcsolni őket, hogy ha az egyiküket eltesszük láb alól, a másikuk is holtan essen össze. Íme egy kis ízelítő a képességeiből:

A Desperados III-at elvileg már idén játszhatjuk, de a pontos megjelenési dátumról még nincsenek információk. Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)