Hirdetés

Destiny 2 - a pletykák szerint ezek az újdonságok érkeznek a Black Armory DLC-vel

|

Az Annual Pass tulajdonosainak elérhető első csomag decemberben fog befutni, és tartalmas lesz.

Hirdetés

A Destiny 2 következő tartalmi frissítése a Black Armory lesz, erről pedig egyes, magukat belsősnek mondó források elkezdtek szivárogtatni és pletykákat kitenni a /r/DestinyTheGame subredditre.

Hirdetés

A posztok forrásmegjelölés hiányában szépen eltűnnek, de az internet nem felejt, ugye. Az első infók szerint a The Last Word pisztoly és az Icebreaker puska visszatérnek majd a Destiny első részéből, ahogy a Thunderlord (szintén Destiny 1-es gépfegyver) újra elérhető lesz a Black Armory vagy az azt megelőző, még ebben a hónapban induló Festival of the Lost esemény alatt. A Black Armory elvileg magával hoz egy új fegyverkategóriát, a feketét, amiről egyik szivárogtató sem tudott semmilyen információval szolgálni. Senki nem tudja, hogy a fekete fegyverek miben térnek el az eddigiektől, jobbak lesznek-e az exoticoknál vagy sem.

A pletykák szerint új területre látogathatunk el az EDZ-ben, az új raid lair helyszíne pedig vagy az EDZ, vagy a Titan lesz. Valószínűleg a Hive seregeivel fogunk megküzdeni.

Remélhetőleg a csomag sokkal többet kínál majd Destiny 1-es fegyvereknél és pár küldetésnél. A Forsaken nagyon jól sikerült, ezt a színvonalat várjuk el a továbbiakban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)