Hirdetés

Destiny 2 - ez lesz az első DLC

|

Az már biztos, hogy az első DLC-vel kapcsolatos szivárgás legalább részben pontos volt, jön a Curse of Osiris.

Hirdetés

A Destiny 2 marketing főnöke, Eric Osborne megerősítette, hogy a játék első letölthető csomagjának valóban Curse of Osiris lesz a neve. A korábban kiszivárgott infókat ugyan nem kommentálta, de ez alapján valószínűsíthető, hogy több ponton is igaz volt az Xbox Store-ból származó leírás.

Hirdetés

A szivárgás szerint kapni fogunk új sztori küldetéseket, egy új patrol zónát, új coop tartalmakat és kompetitív térképeket is. Ha mindezek beigazolódnak, akkor a Destiny 2 első csomagja meglehetősen súlyos lesz. A meg nem erősített infók szerint elvileg decemberben kellene majd befutnia a Curse of Osirisnek, ami bőven ad elég időt a játékosoknak a napokban megnyílt raid kitakarítására.

A Destiny 2 már megjelent PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A PC-s változat október 24-én érkezik a Battle.net platformon keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)