Hirdetés

Destiny 2 gyűjtői kiadás - táskát és napelemes töltőt kapunk

|

A Destiny 2 leleplezésével egy időben felkerültek több nemzetközi áruház weboldalára a játék különböző kiadásai is, a normál változat mellett két nagyobb csomagból választhatunk majd.

Hirdetés

Miután berobbant a Destiny 2 első előzetese, a legelszántabb rajongók számára a nagy külföldi viszonteladóknál máris megnyílt az előrendelés lehetősége, amit az Activision nem csak az alap kiadások kapcsán indított el. Ennél két nagyobb csomag érkezik majd szeptemberben.

A Limited Edition az alapjáték mellett a két sztori kiegészítőhöz hozzáférést adó Expansion Passt, három játékbeli cuccot (egy kardot, egy emblémát és egy emote-ot) tartalmaz egy különleges fémtok, a Cabal birodalom titkairól szóló füzet, egy tervrajz, néhány Cabal gyalog figura és képeslap mellett. A Destiny 2 Limited Edition leírásából egyébként az is kiderül, hogy az előrendelők hozzáférést kapnak a bétateszthez, sőt, az is ki van kötve, hogy a játék letöltéséhez minimum 68 GB tárhelyre lesz szükség.

A gyűjtői kiadással emellett egy úgynevezett Frontier Bag túlélőcsomagot kapunk majd, amiben egy napelemes lámpával ellátott pendrive-ot, egy, a Ghost Reconos videónkban látotthoz hasonló hőszigetelő takarót, némi strapabíró paracord kötelet és persze magát a táskát kapjuk meg. Ez átalakítható lesz, így akár hátizsáknak vagy oldaltáskának is használhatjuk, illetve egy dedikált laptoptartót is van benne. A csomag maga pedig így néz ki:

Végül ne feledkezzünk meg a Destiny 2 alap kiadásainak dobozképeiről sem, ezek ilyenek lesznek:

Mit szóltok a csomagokhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)