Hirdetés

Destiny 2 - meghalhatsz, ha 60 fps felett játszol

|

Egy elsőre nagyon vicces, másodikra már nagyon fájdalmas hiba bukkant fel a játék PC-s változatában, ami lehetetlenné teheti a Merkúr új közösségi eseményének teljesítését.

Hirdetés

Ha azt mondom, hogy a Destiny 2: Curse of Osiris indulása nem volt zökkenőmentes, akkor nagyon finoman fogalmaztam. A Bungie nem igazán szállítja azt, amire a rajongóknak szüksége lenne, és amit kiadott sem sikerült tökéletesre. Mint például az új Public Event a Mercuryn, ami kinyírja a magas fps számmal játszó PC-s játékosokat.

Hirdetés

Mindegy, hogy 90 vagy 144 fpsed van, ha 60 fölé pörög a teljesítmény, akkor a következő történhet:

Elvileg az lenne a feladat, hogy a játékosok elérjék a távolabbi platformokat, de akinek túl jó a videokártyája, annak a program szétteríti a testét a kövön. Ez nem tűnik egyébként egy nagyon nehezen javítható hibának, így jó eséllyel kapunk rá egy patchet hamarosan, viszont ettől függetlenül picit szomorú.

Legalább az elzárt tartalmak egy részét visszakapják az alapjáték vásárlói, az is valami.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)