Hirdetés

Destiny 2 - rájuk koncentrál majd a két kiegészítő

|

Bár még az alapjáték megjelenésére is közel fél évet kell várnunk, már most elkezdett körvonalazódni, hogy mire számíthatunk az első két kiegészítőben.

Hirdetés

A Bungie a múlt héten nemcsak a Destiny 2-t, hanem annak gyűjtői kiadását is leleplezte, az ezt ábrázoló képen pedig a Season Pass is felbukkant, a borító kapcsán pedig azonnal találgatásba kezdtek a rajongók.

Az alább látható képen ugyan csak az Expansion I és Expansion II feliratok szerepelnek, az alattuk található zászlók elég egyértelműen elárjulják, hogy miről is van szó. A sárga háttérrel rendelkező, szem formájú piktogram a Destiny legkeményebb PvP módjának, a Trials of Osirisnek hátterében álló rejtélyes warlockhoz, Osirishez köthető, míg a kék alapra festett gyémántot általában a Warmind AI-jal, azon belül is Rasputinnal azonosítják.

Ebből arra következtethetünk, hogy köréjük épül majd a Destiny 2 első két kiegészítője. Remélhetőleg a fejlesztők hamarosan többet is elárulnak majd a dologról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)