Hirdetés

Destiny 2 - élőszereplős és játékmenet trailer is hergeli a rajongókat

|

Tessék, csak tessék! Van itt minden kérem, csodálatos élőszereplős Destiny 2 trailer, European Dead Zone bemutató videó, csorogjon csak a nyál a megjelenés előtti napokban!

Hirdetés

Cayde lassan olyan lesz, mint a Seven Nation Army: bármibe kerül bele, az tuti, hogy elképesztően laza lesz. Szerencsére most nem volt szükség arra, hogy megmentse a videót, hiszen a Destiny 2 élőszereplős trailere önmagában is elég menőn néz ki.

Az új videó nagyjából körülírja, hogy mi újság van kedvenc bolygónkkal, és hogy miért is érdemes igazán harcolnunk (a looton kívül természetesen).

Míg a fenti videóban főleg a feeling volt a lényeg, addig az új játékmenet bemutató már egy fokkal informatívabb. Az EDZ trailer az European Dead Zone-ban visz körbe minket, ami a Destiny 2 egyik bejárható területe, ahol szabad lesz a felfedezés, a mellékküldetések hajtása, és a lootot rejtő ládák kutatása.

A Destiny 2 megjelenése 2017. szeptember 6-án várható PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A PC-s változat kicsivel több mint egy hónappal később, október 24-én fut be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)