Hirdetés

Destiny 2: Forsaken - megvan, pontosan mikortól játszhatunk

|

A mai napon élesedik a Destiny 2 első nagy kiegészítője, és ahogy az az online játékok esetében lenni szokott, a világ minden pontján egyszerre vághatunk bele a kalandokba.

Hirdetés

Napokon belül kiderül, olyan lesz-e a Destiny 2-nek a Forsaken, mint a Destinynek volt a The Taken King, és tényleg sokat javít az élményen, vagy egy rövid sztorit kapunk, amit fájdalmas, több tízórás grind követ. 

Hirdetés

A tartalmak a legutóbbi frissítéssel már mindenkinek lekúsztak (azoknak is, akik nem rendelték elő a kiegészítőt), úgyhogy csak annyi van hátra, hogy türelemmel várjunk.

Készüljetek arra, hogy a szerverek itthoni idő szerint délután 4-kor leállnak, és aki akkor játékban volt, azt a rendszer kivágja. Utána a Bungie pár órán át piszkálgatja a rendszert, majd a tervek szerint legkésőbb este 7-kor élesíti az új tartalmakat. Várhatóan nagy lesz a roham, elképzelhető, hogy nem fog azonnal minden simán menni.

Ti rögtön belevetitek magatokat a Destiny 2: Forsaken izgalmaiba, vagy megvárjátok inkább a visszajelzéseket? Esetleg teljesen kihagyjátok az egészet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)