Hirdetés

Destiny 2 - bemutatkozott a Hunter kaszt új alosztálya

|

Az első részből jól ismert kaszt is kap egy vadonatúj specializációt, amivel még pörgősebb lehet a harcok során.

Hirdetés

A Destiny második részébe már a PC-s játékosok is beszállhatnak, és a Sony E3-as előadása után a Bungie bejelentette a nekik releváns megjelenési dátumot is. Viszont nem árt ismernünk a választható kasztokat, ha sikeresek akarunk lenni a játékban, ezért most megnézhetjük kicsit közelebbről a Huntert és új alosztályát.

A folytatásba nem költözik át a Hunter Bladedancer specializációja, helyét az Arcstrider veszi át, aki egy menő, villámokat szóró bottal tesz rendet a rosszarcúak között. Főbb képességei a karakter mozgását befolyásolják, így könnyebben térhetünk ki a támadások elől, vagy indíthatunk szélsebes csapásokat. Az alosztályon belül is két út közül választhatunk, de a további részletekről már meséljen a lenti videó, ami remekül összefoglalja az újdonságokat.

A Destiny 2 szeptember 6-án érkezik meg PS4-re és Xbox One-ra, a PC-sek pedig október 24-én vághatnak bele a grandiózus kalandba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)