Hirdetés

Destiny 2 - melyik konzolon néz ki a legjobban?

|

A béta kapcsán rengeteg felvétel került ki a Destiny 2-ből, ami arra is lehetőséget nyújtott, hogy a különböző konzolokon tapasztalható látványvilágot összehasonlítsuk.

Hirdetés

Már folyik a Destiny 2 bétája, ami nem csak arra adott lehetőséget, hogy a játékosok easter eggeket fedezzenek fel, hanem elsősorban arra, hogy a játékmenetet és a folytatás látványvilágát megleshessék a rajongók. Ennek kapcsán több összehasonlító videó is született, így három konzol látványvilágát is összemérhetjük.

Hirdetés

Digital Foundry csapata a normál PlayStation 4-es és a PS4 Prón futó változatot hasonlította össze, míg Cycu1 a Sony erősebb gépét az Xbox One S képe mellé vágta oda. A videókat megnézve - igaz, a YouTube tömörítése szokás szerint némileg megnehezíti a dolgunkat - pedig arra kell jutnunk, hogy a Destiny 2 látványvilága nem mutat hatalmas különbségeket a három masinán. A normál PS4 natív 1080p-s felbontás mellett tartja elég stabilan a 30 fps-t, míg a Pro 4K-ra felskálázva teszi mindezt. A volumetrikus fényeffektek esetében viszont még a három közül a legerősebbnek számító konzolnak is meggyűlt a baja és ilyenkor azért gyakran láthatunk fűrészes éleket.

Ti melyik platformon terveztek Destinyzni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)