Hirdetés

Destiny 2 - befutott a hivatalos launch trailer

|

Már nincs messze a játék megjelenése, azonban a srácok a megszokottnál sokkal korábban tették közzé a launch trailert, ami felvezeti a történetet, és nagyon izgalmas kalandokat ígér.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt már kiderült, hogy milyen gépre lesz szükségünk ahhoz, hogy futtatni tudjuk a PC-re is megjelenő Destiny 2-őt, most pedig valaki már nagyon türelmetlen lehetett az Activisionnél, ugyanis nagyjából két héttel a megjelenés előtt megérkezett a játék legújabb és valószínűleg egyben utolsó előzetese.

Hirdetés

A Destiny 2-ben komoly veszély fenyegeti a Földet Ghaul és a Red Legion képében, így ismét ránk és pajtásainkra hárul a feladat, hogy felvegyük a harcot a gonosszal, és bizony komoly összecsapásokra kell számítanunk. Ennél többet nem is mondanánk a sztoriról, úgyhogy inkább jöjjön a launch trailer.

Most már tényleg nem kell sokat várnunk a Bungie új alkotására, ugyanis a Destiny 2 szeptember 6-án jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra, PC-re pedig október 24-én.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)