Hirdetés

Destiny 2 - így szerezhetsz percek alatt legendary cuccokat

|

A játékosok már most felfedeztek egy igazán egyszerű módszert arra, hogy rövid időn belül rengeteg legendary tárgyat farmoljanak.

Hirdetés

A legtöbb játékos talán pont azt a szakaszt nem kedveli annyira Destiny-féle játékokban, mikor a kampány végeztével hosszú és monoton farmolás következik egészen addig, míg végre tisztességes felszerelést nem zsákolunk be, olyat, amivel már érdemes egy raidbe is lemerészkedni. 

Hirdetés

Nemrég a Destiny 2-ben felfedeztek egy módszert, amivel jelentősen lerövidíthető ez a folyamat. A Nessus planétára kell ellátogatni, ahogy a helyi kampányküldetések teljesítése után lehetőségünk van a Failsafe nevezetű MI-vel társalogni. Ahogy az összes többi bolygón, itt is leadhatjuk egy NPC-nek az összegyűjtött helyi tokeneket, nincs ez másképpen a Nessuson sem. A Failsafe-nek átadott tetemes mennyiségű tokenért pedig legendary engram lesz a jutalmunk. 

A tokenek gyűjtögetése nem túl izgalmas móka, de most az egyik Loot Cave sajátosságainak hála jelentősen meggyorsítható a farmolás. A Nessuson az Exodus Black területre kell teleportálnunk, majd észak felé indulva jobb oldalon egy földalatti barlangra bukkanunk. Bent vár minket egy láda, ami garantáltan tokent rejt magában. Itt jön a trükk: a barlangban található portálon áthaladva rohanjunk előre, egészen addig, míg a játék ki nem jelzi, új területre érkeztünk (Chamber of Sky), ekkor gyors hátraarc és szaladás vissza, át a portálon. Egy percig ugyanis még mindig a helyén marad a láda, és újra kilootolhatjuk. Ezt ismételgetve nagyjából percenként juthatunk új tokenhez, amelyeket leadva dől majd a lila engram és a rengeteg legendary tárgy. Mutatjuk videón is az egész procedúrát: 

Kérdéses persze, hogy mindez mennyire etikus, de ezt döntse el mindenki maga. 

Ti hogy haladtok a Destiny 2-béli fejlődésben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)