Hirdetés

Destiny 2 - kiveszik az egyik legjobb emote-ot

|

A múlt héten mindenki megvásárolhatta a Monty Python-os, hülye járásos mozdulatsort, minek köszönhetően kiderült, hogy van vele egy súlyos gond.

Hirdetés

A Destiny 2 lootbox-árusa, Tess Everis nemcsak valódi pénzért cserébe hajlandó adni a portékájából, szintlépésnél is szerezhetünk tőle átlátszó engramot (amiből kozmetikai cuccok esnek), illetve vásárolhatunk tőle ezt-azt festések, hajók, ghostok és egyéb hasonló cuccok széttörésével szerezhető bright dustért cserébe. A múlt hétig csak búsan nézhettük, ahogy HP hülyén jár, ő ugyanis ezt kapta Tesstől ajándékba, én meg a salt bae emote-tal voltam kénytelen fűszerezni a többieket.

Hirdetés

A kínálatba bekerült a Bureaucratic Walk, ami egyértelműen a Monty Python-féle hülye járást vette alapul.

Az emote viszont tegnap eltűnt Tess felhozatalából, de nem a jogászok szálltak rá a Bungie-ra. A játékosok rájöttek, hogy ezzel át lehet menni falakon, így jobb esetben beálltak Tess mellé árulni, rosszabb esetben egyebek mellett a Leviathan raidben jutottak be olyan helyekre, ahova nem lett volna szabad.

Megszerezni nem lehet, de úgy tűnik, akinek megvan, attól egyelőre nem veszik el. Én legalábbis tudom még használni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)