Hirdetés

Destiny 2 - PC-re is jöhet, más lesz, mint az első rész

|

Több forrás is megerősítette, hogy a Destiny 2 jövőre érkezik, és egy nagyobb közönséget kíván megszólítani.

Hirdetés

Már a Rise of Iron kiegészítő megúszós (sok újrahasznált elem, kevés küldetés, csak egy új strike) mivoltából is érződik, hogy jövőre bizony elengedjük az első részt, és a másodikban folytathatjuk a kalandokat.

A Kotakunak több forrás is megerősítette, hogy 2017 végén jön a Destiny 2, és PlayStation 4, valamint Xbox One mellett PC-re is megjelenik. Ezt egy NeoGAF-es posztoló állítása is alátámasztja, aki azt mondta, ma tartott az Activision egy belsős prezentációt, és ezen leplezték le a projektet. A Bungie-nak állítólag a Vicarious Visions is besegít, mely csapat már hat éve csak Skylanders játékokon dolgozik, illetve ők készítik a jövőre megjelenő Crash Bandicoot Remastered Collectiont is.

A fejlesztők azt szeretnék, ha a Destiny 2 egy igazán új játéknak érződne, így sok mindennek búcsút mondhatunk. Egyikük úgy fogalmazott, hogy a The Taken Kinggel kis hibákat javítottak, a folytatással szeretnék a nagyobbakat is.

Tovább szeretnék fejleszteni a bolygókat is. Lesznek városok, helyőrségek, és a patrol misszióknál izgalmasabb feladatok. 

Várjuk a hivatalos bejelentést, de egyrészt a Kotaku ilyen esetekben nem szokott valótlanságokat állítani, másrészt tökre érthető lenne minden döntés a csapat részéről. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)