Hirdetés

Destiny 2 - visszatér az első rész egyik legnépszerűbb módja

|

Frissült a Bungie által kiadott roadmap, így már tudjuk, hogy nagyjából mikor jönnek az újdonságok, amelyek között egy izgalmas játékmód is lesz.

Hirdetés

Hiába rakta össze remekül a Bungie a Destiny 2-t, a rajongók nagy része hamar ráunt a kalandra, mert túl gyorsan elfogytak az újdonságok, és ezen sajnos az első kiegészítő sem igazán tudott segíteni. Korábban már kaptunk a fejlesztőktől egy roadmapet a közeljövőben érkező tartalmakról, azonban a srácok most frissítettek egyet a listán.

Hirdetés

A Bungie által megosztott új információk alapján úgy tűnik, hogy néhány fontosabb dolog a tervezettnél egy kicsit később érkezik meg, így például az exotic cuccokat érintő változás is csak májusban élesedik. Az első Destiny rajongói viszont örülhetnek, ugyanis kiderült, hogy jövő hónapban egy jól ismert játékmóddal bővül a Crucible, így a 6v6 Iron Banner és Mayhem mellé megérkezik a közkedvelt Rumble.

Alább láthatjátok a kissé átdolgozott, friss roadmapet, amiből még több részletet megtudhattok a játék jövőjéről.

Ti játszotok még a Destiny 2-vel, vagy már végleg otthagytátok a Bungie alkotását?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)