Hirdetés

Destiny 2 - átalakulnak a szezonok, jön a battle pass

|

Az üzleti modell hasonló lesz, mint más játékoknál a Battle Pass.

Hirdetés

A Destiny 2 szeptemberben kezdi meg a harmadik évét, ennek örömére a franchise igazgatója, Luke Smith a Bungie honlapján osztott meg pár hasznos infót a rajongókkal arról, hogy pontosan hogyan működnek majd a Shadowkeep kiegészítő után a szezonok.

Hirdetés

Üzleti modell a már más játékokból ismerős Battle Passekhez hasonlít majd, tehát minden szezonban lehet jutalmakat szerezni pusztán játékkal, de jobb ajándékokat kapnak azok, akik fizetnek is. Az első, ilyen rendszert használó évad a Season of the Undying lesz, ami a Shadowkeep kiegészítővel együtt indul majd, de azok sem maradnak ki belőle, akik nem fizetnek be a kiegre. A szezonok háromhavonta cserélődnek és az lesz a céljuk, hogy megváltoztassák a Destiny 2 világát. 

"Azt gondoljuk, hogy a Destiny jobbá válik azáltal, ha a világ adott állapota változik az események során, és a legjobb Destiny-sztorik úgy kezdődnek majd, hogy »Ott voltál, amikor...«"

- mondta Smith, aki hozzátette, hogy a seasonhöz tartozó fegyverek és jutalmak nem tűnnek el örökre, fél év szünet után meg lehet majd őket vásárolni valamilyen formában.

Bemutatkoznak az Artifactok is, amik mindenkinek személyre szabott fejlődést biztosítanak majd. Ezek segítségével minden játékos erőteljes módosítókat oldhat fel, amik fejlődnek a szezon ideje alatt, és megváltoztatják, hogy hogyan tudunk interakcióba lépni a világgal, valamint minden ellenségre valamilyen egyedi hatással lesznek. Ezek a módosítók csak azt adott szezon ideje alatt érvényesek, tehát a következőben újakat oldhatunk fel, miközben az előzőek hatása elmúlik.

Egy Season Pass 100 rangot tartalmaz majd, a létra megmászásával értékes lootot szerezhetünk. A szintlépésért lehet majd fizetni is, azonban Smith elmondta, hogy csak a szezon végén építik be ezt a lehetőséget, hogy mindenki fektessen munkát abba, amit elér, és a vásárlás csak egy lehetőség legyen azoknak, akik nem tudtak elegendő időt tölteni a szezon kihívásaival. 

Ha kíváncsiak vagytok, hogy részletesen mit tartalmaznak majd a szezonok és a Shadowkeepet felvezető New Light esemény, akkor látogassatok el a Bungie honlapjára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)