Hirdetés

Destiny 2 - már hallgatható a teljes soundtrack

|

A konzolosok már nyüstölhetik a Destiny 2-t, de a PC-seknek sajnos még több mint egy hónapot várniuk kell rá, viszont már ráhangolódhatnak a játékra a zenei albummal.

Hirdetés

Ha kimaradásokat észleltek a héten a hírezésben, az azért van, mert a szerkesztőség döntő többsége otthonról dolgozik, ami most éppen annak a szinonimája, hogy elrajtolt PlayStation 4-en és Xbox One-on a Destiny 2 (bár a raidelés egyelőre kimarad). 

Hirdetés

A játék megjelenésének tiszteletére a Bungie úgy gondolta, hogy meglepi a Guardianeket a komplett soundtrackkel, így felpakolta a Destiny 2 teljes albumát a YouTube-ra. Összesen 44 számról beszélünk, szóval egy darabig ki fog tartani háttérzenének. 

Viszont emellett készült még egy csemegével: nem csak meghallgathatjuk a dallamokat, de egy kulisszák mögötti felvétellel abba is belekóstolhatunk, hogy Michael Salvatori, Skye Lewin, C Paul Johnson, Rotem Moav és Pieter Schlosser hogyan komponálták meg a score-t.

Az előző résszel ellentétben a Destiny 2-ből már a PC-sek sem maradnak ki, de csak október 24-től ragadhatnak majd fegyvert. Addig a Vicarious Visionsnek rengeteg ideje lesz a polírozásra és optimalizálásra, így remélhetőleg már semmilyen gikszer nem lesz a rajtkor. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)