Hirdetés

Destiny 2 - nemsokára kezdetét veszi a Steamre való átállás

|

A kiadó és a fejlesztők elválása miatt kell másik store-ba költöznie a játéknak, de nem kell a kemény munkával feltápolt karaktereinkért aggódjunk.

Hirdetés

Sokak nagy örömére a Bungie szakított az Activisionnel, így a Destiny 2-t a közeljövőben már nem a Battle.neten, hanem a Steamen keresztül érhetjük el. A fejlesztők már nagyban dolgoznak a költözéshez szükséges előkészületeken, hogy zökkenőmentesen menjen az átállás. És még a cross-save is érkezik, hogy a platformváltás se legyen lehetetlen. 

Hirdetés

A jelenlegi tervek szerint október 1-től kezdve már a Valve platformján lesz elérhető a Destiny 2, de a nagy vándorlás már augusztus 20-án kezdetét veszi, ugyanis ettől a naptól kezdve a PC-s játékosok összekapcsolhatják Battle.net-fiókjukat a Valve platformjával, hogy simábban menjen a karakterek és a vásárolt cuccok átrakodása. Ha PC-n játszotok, akkor ide kattintva tudjátok elkezdeni a költözést.

A másik nagy újdonság a cross-save bevezetése, aminek hála a meglévő a hőseinkkel több platformon is játszhatunk. Ha minden jól megy, augusztus 21-én már élesedik a funkció, bővebb leírásért és a regisztrációért a Bungie honlapjára érdemes ellátogatni.

A steames megjelenéssel egyszerre válik elérhetővé a játék legújabb kiegészítője, a Shadowkeep is, tehát elég izgalmas ősz elé néznek a Destiny 2-játékosok. Ti örültök, hogy átkerül a Steamre a Bungie alkotása?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)