Hirdetés

Destiny 2 - a történet a Fényről szól, nem a Sötétségről

|

Sokat emlegették már a Destiny első részében is a nagybetűs Sötétséget, de nem a folytatásból fog kiderülni, hogy konkrétan mit is takar ez a szó.

Hirdetés

A Bungie ígéretei szerint a Destiny 2 végre tisztességes sztorit kap majd, amit magából a játékból ismerhetünk meg, nem csak mindenféle Grimoire kártyák olvasgatása után derül fény a részletekre.

GameSpotnak adott interjújukban a Bungie munkatársai elismerték, hogy lassan tényleg illene kifejteniük, mit is jelent az egész univerzumot fenyegető titokzatos Sötétség, de biztosan nem a Destiny 2 lesz az  a játék, ahol erre sor kerül. A második epizód kampányának eseménye ugyanis a Fény körül forognak majd.

A Guardianek elveszítették kapcsolatukat a Fénnyel és minden reményük szertefoszlani látszik, a történet során pedig pontosan ezt a halovány reménysugarat kell felélesztenünk. A játékos és a Ghost kapcsolatán keresztül még többet megtudhatunk a Fényről, a Sötétség kibontás viszont egy későbbi részre marad csak. A Bungie nem akart még több egyedi terminológiát belezsúfolni a játékba, ezért nem boncolgatták a Sötétség fogalmát. 

Mark Noseworthy projektvezető elárulta, hogy egyébként a Sötétséghez a Hive áll a legközelebb, de ők sem képezik részét a pusztító gonosznak, csupán imádják azt. A Cabal azért lesz tökéletes ellenség a játékban, mert ők semmilyen szinten sem kapcsolódnak a Sötétséghez. Vezetőjük, Ghaul azonban sóvárog a Fény után. Rajta kívül a The Consul nevezetű Cabal vezetővel is jó eséllyel meggyűlik a bajunk, az ismeretlen fővezér Ghaul mentora lesz, hangját pedig Frank Langella kölcsönzi. 

A Destiny 2 megjelenés szeptember 8-án várható PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)