Hirdetés

Destiny 2 - a bétázók máris felfedeztek egy titkos területet

|

Előfordul, hogy a mit sem sejtő játékos békésen bandukol a Destiny 2 bétájának fő helyszínén és hirtelen ott terem előtte egy rejtélyes terület, tele felfedezni valóval. Ilyen egy modern tündérmese Bungie módra.

Hirdetés

A Destiny 2 egyik új bolygója a színekben pompázó Nessus lesz, amelyet nemrég picit bővebben is szemügyre vehettetek, itt számos tennivalót találhatnak maguknak a bétázók. 

Hirdetés

Többek között ilyen elfoglaltság az Inverted Spire strike küldetés is, amely szintén ezen a planétán várja az érdeklődőket, csakhogy a kíváncsiskodók egy glitchnek köszönhetően belebotlottak egy még befejezetlen, "Lost Sector" névre keresztelt titkos helyszínbe (a Lost Sectorok kisebb, dungeonszerű, rejtett területek bossokkal, amiket a Patrol missziók alatt találhatunk). Íme: 

A Destiny 2 PS4-es előrendelői már játszhatnak a bétával, az Xbox One-osok is csatlakozhatnak hozzájuk pár nap múlva, végül a hétvégén mindenki bekapcsolódhat majd a tesztelésbe, kivéve a PC-sek: számukra augusztusban nyílnak meg a kapuk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)