Hirdetés

Destiny 2 - ezt a strike-ot csak PS4-en lehet majd játszani

|

Egy hosszabb játékmenet videón láthatjuk a Warmind című kiegészítő PS4-es strike-ját.

Hirdetés

Ugyan a Destiny 2-láz még talán hamarabb is csillapodott, mint az első rész ideje alatt, a Bungie igyekszik visszacsábítani a játékosokat. A jövő héten megjelenő kiegészítő mellé a PS4-tulajdonosok egy különleges, exkluzív Strike küldetéssel is gazdagabbak lesznek.

Hirdetés

Az Insight Terminus elnevezésű strike ugyanazon elven halad majd, mint a továbbiak, tehát miután teljesítjük a kitűzött feladatokat, egy bossfight keretei között kell bizonyítanunk, hogy méltóak vagyunk a jutalomra. Az ízelítőként kiadott videóban beleleshetünk a strike-ba, plusz láthatunk párat az új exotic tárgyak közül.

Persze nem ebben merül ki a kiegészítő tartalma. A játékosok egy új raid lairben is próbára tehetik majd magukat, az endgame is vérfrissítésre kerül és egy új területtel is bővül a Destiny 2 világa.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)