Hirdetés

Bungie, ne nézzétek már hülyének a játékosokat!

|

Senki nem szereti, ha az arcába hazudnak, azt meg főleg nem, ha ezt egymás után kétszer teszik.

Hirdetés

A múlt héten nagy port kavart, hogy a Destiny 2-ben a Bungie úgy próbálja meg lassítani a fejlődést (és ezzel a loot boxokhoz való hozzájutást), hogy kevesebb xp-vel jutalmazza a játékosokat, mint amennyi járna nekik, ha grindelik a különböző publikus eseményeket.

Hirdetés

A stúdió a hétvégén hangosan mea culpázott, berángatták a programozókat és kikapcsolták az egész rendszert, az erről szóló nyilatkozatot pedig úgy zárták:

Bármilyen változtatást is eszközölünk majd ezen a rendszeren, azt a hivatalos csatornáinkon közöljük majd a játékosokkal.

Így minden bizonnyal csak a véletlenek furcsa összjátéka, vagy a weboldal forráskódjának meghibásodása okozhatta, hogy a bejelentésből kimaradt, hogy ugyanebben a pillanatban a szintlépéshez szükséges XP-t 80 ezerről 160 ezerre növelték, vagyis kétszer annyit kell farmolni a Bright Engramokhoz. 

De most tényleg, komolyan azt hitték, hogy miután a játékosok órákat farmoltak, aztán kikockázták a videót és pixelenként mérték le, hogy mennyi xp-t kaptak valójában, egy ilyen változtatás senkinek nem fog feltűnni? Miután a skálázást kivették, az új mérések alapján úgy tűnik, hogy még így is gyorsabban jönnek a szintek, mint korábban. Miért nem lehetett azt mondani, hogy:

Srácok, szerintünk az a jó, ha kb 2 óránként esik egy láda, úgyhogy átdolgoztuk a rendszert, kicsit több xp kell, de nincs benne trükközés, farmoljatok, és minden jó lesz.

A Destiny 2 egy fantasztikus játék, légyszi Bungie, ne haragítsátok magatokra ilyen hülyeségekkel a rajongókat!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)