Hirdetés

Destiny béta - júliusban lesz a start

|

Az Activision legújabb nagy durranása két hónap múlva béta fázisba lép, de a Destiny akkor még nem lesz mindenkinek elérhető.

Hirdetés

A Destiny előzetesünkben már beszámoltunk róla, hogy mit várhattok a Halo alkotóinak legújabb játékáról, de hamarosan magatok is megnézhetitek, hogy mire képes a Destiny.

A Destiny minden idők legdrágább játéka lehet. Az Activision nagyot kockáztatott, amikor belerakott ennyi pénzt egy új IP-be, de a Bungie már többször bizonyított és az előrendelési adatok is elég szépen festenek, úgyhogy nagyon izgalmas időszak elé nézünk a szeptember 9-i Destiny megjelenésig.

Nagyon sok fog múlni a Destiny bétán. A Titanfall bizonyított a tesztelés alatt és ez az eladásokon is meglátszik, ezért nagyon kíváncsian várjuk a júliust, amikor a PlayStation 3 és PlayStation 4 tulajdonosok megtehetik első bizonytalan lépéseiket a jövő poszt-apokaliptikus univerzumában. Arról egyelőre nincs hír, hogy az Xbox 360-as és az Xbox One-os játékosok számára mikor nyílnak meg a kapuk, arról pedig még mindig csak suttognak, hogy mennyit kell várnunk egy esetleges Destiny PC-re.

Ti várjátok már a Destinyt? Szerintetek lesz akkora siker, mint amekkorát várnak tőle?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)