Hirdetés

Napi büntetés: egy srác egyedül, egy dobszettel nyomta le a Destiny egyik főellenségét

|

A Rock Band dobkészlete lett mindenki kedvenc "csináld magad kihívás"-kontrollere, most épp Crotát sikerült vele legyőzni. Bezzeg amikor még kormánnyal Quake-eztünk...

Hirdetés

A Destiny: The Dark Below kiegészítőjével érkezett raid, a Crota's End eddig is arról volt híres, hogy viszonylag problémamentesen lehetett rajta egyedül végigszaladni. Ettől függetlenül a főellenség nem volt egyszerű.

Cortát soloban levágni komoly felszerelést, odafigyelést, és türelmet igényelt. Most úgy néz ki, hogy Rock Band dobokkal lecsapni sokkal egyszerűbb, legalábbis GladHeAteHer182 számára. A teljes harcot a lenti videóban nézhetitek végig, emberünk gyorsan lepufogta ellenségét, és beszívta a lootot.

Alig várjuk, hogy az új Guitar Hero Live kontrollerrel is bemutassanak hasonló mutatványokat a rajongók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)