Hirdetés

Destiny előzetes - a legenda legendája

|

Frissült a Destiny honlapja, rengeteg új infót, képet, és jó pár videót is kaptunk.

Hirdetés

A Bungie csapata ismét nekiállt a Destiny marketinggépezetét abajgatni. Ebben a hónapban kaptunk már új képeket, a bétáról is szó esett, sőt, pár hete a 2014-es Game Developers Conference keretében megtartott, a játékba érkező felszerelések testreszabásáról szóló prezentációjukat is megosztották velünk.

A fejlesztők azonban itt nem álltak meg, a játék hivatalos honlapja is teljesen új külsőt kapott. Ennek köszönhetően a Destiny weboldalán rengeteg új információt, képet, sőt még új gameplay videót is üdvözölhetünk.

Mindemellett még egy korrekt összefoglalót is kaptunk a Destiny univerzumáról: "Az Utazó érkezésének köszönhetően a csillagrendszerünk hatalmas változásokon esett át. A lény terraformálásának köszönhetően a Mars és a Vénusz is kolonizálhatóvá vált az emberek számára, így egy új korszak, a Golden Age vette kezdetét.

Azonban az Utazó ősi ellensége, a "hatalmas sötétség" követte az utazót, és nevéhez hűen eszméletlen pusztításba kezdett. Hősünk megmentette az emberiséget, ezért viszont nagy árat fizettett, így most mozdulatlanul állít emléket a szörnyű időszaknak a Föld légköre felett. A pusztulástól megmentett fajok, az Exok és az Awokenek célja nem más, mint hogy kiderítsék az elmúlt időszak titkait, és visszaszerezzék régmúlt civilizációik ősi dicsőségét. A játékosoknak meg kell védeniük a legutolsó biztonságos várost, le kell győzniük ellenfeleiket, fel kell fedezniük a csillagrendszerben található romokat, és fel kell kutatniuk az elveszett titkok kulcsait, hogy mindezeknek köszönhetően a korszak "igaz legendájává" válhassanak."

A játékból négy helyszínről is kaptunk részletes tájékoztatót. A Földről, a Holdról, a Vénuszról, és a Marsról. A Földön található várost kivéve valószínűleg minden további helyszínt a Sötétség ural, így az elpusztult civilizációk romjaiból nem lesz híány.

Az alapsztorin kívűl az Őrzök kasztjairól is kaptunk jó pár részletet. Mindhárom kasztról kaptunk videót képeket is, szóval van miből szemezgetni:

Titan

A Titánok első generációja építette a Falat, és ők voltak azok is, akik bátran az életüket áldozták azért, hogy azon senki emberfia át ne mehessen. Most te állsz ugyanitt, magabiztosan és rendíthetetlenül. Az ellenfeleid halálosak és kíméletlenek lesznek, de téged sem kell félteni. Legendás harcosok sarja vagy, mind az erőd, mind a tudásod a segítségedre lesz abban, hogy felmorzsolhasd majd az osztagaikat.

Warlock

A Warlockok tanultak a legtöbbet az Utazótól, így számos tanításának váltak a mestereivé. A lény eredeti célját még mindig homály fedi, és minden egyes titok kiderítése újabb nagy kérdéseket vetett fel. Mostanra, amikor már csak a végső igazságra keresnék a választ, az ellenség állt a legnagyobb felfedezések, a Golden Age titkainak útjába.

Hunter

A vadászok mindig is a vadont és a pusztaságot járták, hogy nagy kockázatot vállalva jelentős vagyonokra tehessenek szert. Ha az ember maga csinálja a szerencséjét, akkor bizony gyakran feszegeti a határokat, többször meg is kell szegnie a szabályokat. A vadászok azonban nem bűnözők...legalábbis most már nem, és egyedülálló bátorságukra és leleményességükre most nagyobb szükségük lesz, mint valaha.

A játszható karakterek mellé az ellenfelek közül is kaptunk párat, szám szerint négyet:

Fallen

Az Fallenek rettenthetetlen harcosok, akik gyakorlatilag bármilyen környezeti viszonyokat elviselnek mindenféle komolyabb páncélzat nélkül. Könnyedén mozognak, hatalmasakat ütnek, és már azelőtt eltűnnek a szemed elől, hogy egyáltalán észrevetted volna őket. Első ránézésre pusztán barbároknak nézné őket az ember, viszont alaposabban szemügyre véve felfedezhetőek a faj csodálatos és ámulatba ejtő múltjának darabjai, a "Házak" büszke jelvényei.

Hive

A Hive olyan szinten képes manipulálni a fizikai univerzumot, amiről mi álmodni sem mernénk, sőt...igazából fogalmunk sincs róla, hogy hogyan csinálják. Ez a faj hatalmas birodalmat hozott létre a Hold mélyén, ami azóta is ott áll, csöndesen, mélyen eltemetve további sötét és szörnyű titokkal. Ők azok, aki mindig is emlékeztetni fognak minket arra a borzasztó erőre, ami pusztulást hozott a világunkra.

Vex

 

A világban szétszóródva fellelt jelentések alapján a Vexek tömeggyártott robotegységek, melyek bronz színű, ismeretlen eredetű fémből készültek. Mindennemű kommunikációs próbálkozás sikertelennek bizonyult. Erőszakosak. Könyörtelenek. Halálosak.

Cabal

Mindössze pár Őrzőről tudunk, aki túlélt volna egy Caballal való találkozást. Vérbeli katonákról van szó, akikkel gyakorlatilag a csaták összes frontján találkozhatunk. Több helyen is befészkelték magukat, létesítményeiket pedig pengeéles kábelek veszik körül. Most pedig úgy tűnik, hogy magát a várost is kiszemelték maguknak

A Destiny fansite-ról is átcsíptünk egy-két adalékot, illetve a Bungie hivatalos oldalára is érdemes ellátogatni, mert gyakran frissül. A játék PlayStation 3, PS4, Xbox 360 és Xbox One platformokra érkezik majd szeptember 9-én. Az eddigi tapasztalatok alapján érdemes lesz kipróbálni.

Ti mit gondoltok?

Még van mit mesélnünk neked, minden érdekességet megtalálsz itt!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd, hogy értesítéseket küldjünk, és cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a GTA VI-ot vagy a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)