Hirdetés

Destiny - na, itt a Mars

|

A Bungie egy újabb adag képet küldött nekünk, amiket mi természetesen meg is osztunk veletek. Támad a Mars.

Hirdetés

Legalábbis támadni fog, csak győzzük kivárni. A Destiny megjelenése még olyan fájdalmasan messze van, hogy szinte nincs is kedvem azon aggódni, hogy a Bungie még PC-re sem jelentette be a nagyon ígéretes FPS-ét.

A napokban már kaptunk egy szép nagy csokor képet a Bungie-tól, de ahogy közeledik a Destiny béta, úgy igyekeznek a fejlesztők egyre türelmetlenebbé tenni minket. Az osztott világú lövölde sok részlete még mindig nem tisztázott, de mindaz, amit eddig láttunk elég biztatónak tűnik. A mostani képsorozat például a Marsot és a rajta élő nem különösebben barátságos lényeket, a Cabalokat mutatja meg közelebbről. 

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintünk már igazán jöhetne egy újabb gameplay. Ti milyen platformon toljátok majd a Destinyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)