Hirdetés

Destiny - zseniális módon ünnepeljük a halloweent

|

A főbb NPC-kről és engramokról mintázott maszkokkal, új táncokkal, és sok-sok mókázással találkozhatunk a Destinyben a napokban.

Hirdetés

A Bungie játéka tényleg nagyon más, mint tavaly volt. Egy évvel ezelőtt csak töksapkákat lehetett szerezni az ünnep alkalmából, most viszont sokkal több és jobb loot jár mindenkinek.

A november 9-ig tartó Festival of the Lost ünnep alkalmából feldíszítették a Towert, ami önmagában is csodálatos. Minden játékosnak érdemes meglátogatnia Eva Levantét, aki egy csomagot ad, melyben egyrészt tárgyak találhatók, másrészt elindul egy küldetésszál. Ennek részeként cukorkát kell gyűjteni a Towerben lévőktől. A papírmasé álarcok egyebek mellett Oryxról, Eris Morinról és Petra Venjről lettek mintázva, de van olyan is, ami egy Legendary Engram. Engramot visel a fején továbbá a Cryptarch is, Cayde-6-on pedig... nos, nézzétek meg magatok a játékban, vagy legalább Arrekz videójában.

A nemrég érkezett Tess Everisnél random, szezonális tárgyakat tartalmazó csomagok mellett három új emote vásárolható: 300 silverért egy Boo nevű ijesztgetést, 500-ért egy "szörnyes táncot", 700-ért pedig azt vehetük meg, ami egy az egyben Michael Jackson Thriller klipje alapján készült. Zseniális, de csak valódi pénzért váltható ki. Az összegyűjthető tárgyakat a játékosok ebben a threadben gyűjtik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)