Hirdetés

Destiny - kiadhatják PC-re is

|

A Destinyt fejlesztő Bungie fontolgatja, hogy PC-re is elérhetővé teszi sci-fi MMO-FPS játékukat, és a platformfüggetlen mentést is szeretnék megoldani. Persze egyelőre semmi sem hivatalos.

Hirdetés

Eddig az volt a nagy büdös helyzet, hogy a következő platformokon jelenhet meg a Destiny: PS3, Xbox 360, PlayStation 4 és Xbox One. Érthetetlen volt számunkra, hogy miért ne jelenhetne meg egy MMO-FPS pont PC-re, amikor annyira adja magát a dolog. (Bizonyára üzleti érdekek húzódnak a háttérben, de ekkora ziccert kár lenne kihagyni. Vagy mégsem?)



Eric Osborne, a Bungie vezető írója és közösségi vezetője az IGN-ek nyilatkozta, hogy szerinte van potenciál PC-s kiadásban, de ahogy ő fogalmazott: "Még nem mondtam se igent, se nemet erre a lehetőségre. Több platformra fejlesztünk, ez többletmunkát jelentene. Nem akarunk kompromisszumokat kötni, minden platformon a maximumot szeretnénk nyújtani. Egy csomó ember PC-n szeretne játszani és azon átélni az élményt. Még nem jelentettünk be semmit, de már nagyon várjuk, hogy a jövőben többet is elárulhassunk erről a dologról. "

A cross-platform mentések kapcsán Osborne kijelentette, hogy a Bungie számára a platformok nem lényegesek, hiszen a bármilyen adatról is legyen szó, az mind a Bungie.net szervereire kerül. "Innen irányíthatjuk azt, és egy csomó mókás dolgot művelhetünk az oldalon. Mindezt a játékosok érdekében tesszük, hogy teljesen elégedettek legyenek a végeredménnyel. Vannak még problémáink, de ezek hatáskörünkön kívül esnek. Elszántak vagyunk, hogy ezeket a gondokat is hamarosan felszámoljuk. Még nem mondunk semmi konkrétumot, de bizakodva tekintünk a jövőbe" - tette hozzá.

Szeretnétek ti is PC-n tolni a Destinyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)