Hirdetés

Destiny - egy játékos rájöhetett, mikor jön az új kiegészítő?

|

Különös dolog történt a Reddit fórumán. Lehetséges, hogy a frissítés megjelenése után 16 perccel valaki tudja, hol van egy rejtett tárgy? Az illető az új kiegészítő kapcsán is jóslásba bocsátkozott.

Hirdetés

Nemrég jelent meg a Destiny április frissítése, a Redditen pedig egy Rezyl Azzir nevű felhasználó az update megjelenése után 16 perccel leírta hol található a Dead Ghost. Mindez azt jelenti, hogy elméletileg letöltötte a frissítést, feltelepítette, lejátszott egyetlen Prison of Elders menetet, és máris megtalálta a rejtett tárgyat. A fórumozók meglepetésére tényleg ott volt a tárgy, ahol Rezyl Azzir mondta.

A megtalált kártya a Rezyl Azzir nevű játékbéli karakter életét írja le. Az ezzel megegyező nevű felhasználó írását nem sokkal később törölték, és vele együtt a fiókját is. De a többi fórumozó még lementette utolsó mondatát, amit latinul írt le. A fordítás így hangzik: "A kilencedik hónap huszadik napján. JÖN. Előre a csillagokba" Vagyis a következő nagy kiegészítő szeptember huszadikán jelenne meg? Nem lenne meglepő, mivel a Bungie már közölte, hogy a Taken King-hez hasonlóan a következő kiegészítőt is szeptemberre időzítik.

Íme a szóban forgó kártya:

Szerintetek csak rajongói teória, vagy tényleg lehet alapja a szeptemberi dátumnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)