Hirdetés

Destiny - nem akarják kiakasztani az állatvédőket a mountokkal

|

A Bungie szerint azért nem lesznek hátasok a Destinyben, mert amilyenek lehetnétek, „azoktól az állatvédők teljesen kiakadnának".

Hirdetés

A Bungie szépen csendben tovább hegeszti a Destinyt és egy két odavetett félmondatnál, vagy ígéretes képnél nem is hajlandóak többet megosztani velünk. Tudják mit, nem is kell. Jöjjön a béta.

A Destinyben hatalmas távolságokat járhatunk majd be és ezért felmerült az a kérdést, hogy lesz-e mellettünk egy valamilyen hátas jószág is. Egy saját űrhajónk persze lesz, de ha már MMO, akkor nem baj, ha van velünk egy társ is. A Bungie viccesen csak annyit mondott, hogy gondolkodtak a hátasok kérdésén, de "a Titánok páncélja annyira nehéz volt, hogy széttörte a hátukat, és ettől a PETA teljesen kiakadna".

Más társunk viszont lesz, ugyanis a Destinyhez érkezik egy comapanion applikáció, amivel akkor is folytathatjuk a világ felfedezését, amikor nem vagyunk éppen konzolközelben. A funkcióiról egyelőre nem mondtak semmit a srácok, de már most lehet regisztrálni a bungie.neten és, ha van a program futtatására alkalmas eszközötök, akkor már le is tölthetitek a The Companiont.

Ti várjátok már a Destinyt? Vagy amíg nem jön a PC-s port, addig mindegy is? Bárhogy is, ha további érdekességekre vagytok kíváncsiak a Destinyvel kapcsolatban, akkor érdemes ellátogatni a játék magyar rajongói oldalára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)