Hirdetés

Destiny - muszáj lesz co-opban játszani?

|

A Bungie állítólag úgy tervezi meg MMOFPS játékát, hogy bárki akár egyedül is teljesíthessen minden küldetést, néhány elszólás viszont arra utal, hogy a végén mégis muszáj lesz valakivel szövetkezni.

Hirdetés

A Dark Soulshoz és a Need for Speed: Rivalshöz hasonlóan a Destiny minden játékosa egy online világban játszik majd, ahol nem kell másokra hagyatkoznia a boldoguláshoz, de az élményt jelentősen növeli, ha merünk barátkozni.

„Teljes mértékben lehetőséged lesz a Destinyt egyedül játszani és ugyanazt a szórakoztató lövöldözős játék-élményt kapni, amit egy egyjátékos kampány során kapnál.” - nyilatkozta Jason Jones a Game Informernek. „Viszont ezen felül ott lesz a remek fejlődés, illetve a lehető legtöbb lehetőséget igyekszünk megadni ahhoz, hogy megmutathasd magad másoknak. Így remélhetőleg közösségi élményekbe is belekóstolhatsz, amik eszméletlenül erősek és érdekesek, de természetesen nem fogjuk ezeket rád erőltetni.”

Jones kissé körülményesen, de hozzátette, hogy vannak amolyan „end-game tevékenységek”, és hogy a legtöbb nem-kompetitív tevékenység kooperációt igényel, játékosok egy csoportját. Ezeket a küldetéseket valószínűleg nem csak nehézségük miatt nem lehet egyedül teljesíteni, hanem alapvetően több játékost igényelnek. Ez igazából nem is hangzik rosszul, co-opban egyébként is minden játék szórakoztatóbb, meglátjuk, mit értett Jones az elmondottak alatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)