Hirdetés

Destiny - látványos halloweeni kisfilmet dobtak össze a játékosok

|

Már nem először hallunk a játék felől a halloween alatt, most azon a közösség hozott össze egy igencsak ütős videót a tematikus event alapján.

Hirdetés

Úgy tűnik, játékvilág legjobb táncosai a Destinyvel játszanak, ezt már többször is bebizonyították. Most halloween kapcsán egy hosszabb produkciót hoztak össze a játékosok, ami eltér a korábbi, szórakoztató videóktól. Esti mesének biztosan nem ajánljuk.

Ennél jobban talán nem is lehetett volna felhasználni a Destiny halloweeni eseményen megszerzett tárgyakat. A Festival of the Lost alatt beszerezhető maszkok, jelmezek és egyéb kiegészítők egy ugyanis mind a forgatás kellékei lettek.

A Nightfall at the Movies névre keresztelt videóban egy csapat harcos történetét ismerhetjük meg, akik egy buli közepén elindulnak a városba, hogy ott folytassák a mókát. Az éjszaka azonban máshogy alakul mint tervezték, és hamarosan a Destiny legveszélyesebb teremtményével találják szembe magukat.

Teljes mértékben rajongói alkotásról van szó, de ahogy elnéztük a kész filmet, akár a Bungie is készíthette volna. Remekül felhasználták a halloweeni tárgyakat, a privát PVP meccsek nyújtotta lehetőségeket és a játékbéli hangulatot. Mindezért a dicséretet a Creators of Valhalla klán érdemli.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)