Hirdetés

Destiny - újabb elképesztő képek jöttek

|

A Bungie képekben mondja el, hogy miért is érdemes nagyon várni a lövöldéjét. Ellenségek, fegyverek, harcok, helyszínek és Guardianek az új képeken.

Hirdetés

A Destiny bétája majd csak nyáron indul, a megjelenésig pedig még ennél is felkavaróbban sok idő van hátra, de a Bungie nagyon jól adagolja az információit, így egy pillanatra sem tudunk megfeledkezni a játékról.

Egyre több minden tudunk a Destiny-ről, de a Bungie "osztott világú lövöldéjét" még valahogy minden egyfajta rejtélyes homály borítja, amitől igazából csak még izgalmasabb lesz. A most érkezett képeken láthatunk egy-két új helyszínt, egy kis ízelítőt a harcokból és közelebbről is megnézhetjük az egyik legérdekesebb ellenséges fajt, a Vexeket.

Annak ellenére, hogy a Destiny PC-s verziójáról egyelőre még semmi mi, Magyarországon is hódít a játék, már meg is alakult a magyar Destiny fansite, ami a rajongóknak természetesen kötelező.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)