Hirdetés

Destiny: The Taken King - áprilisban jön egy nagy frissítés, amiben mi is takenek lehetünk

|

Nagyjából egy hónap múlva egy méretes frissítés érkezik a Destiny: The Taken Kinghez, amiről ugyan egyelőre keveset árultak el a fejlesztők, de a róla kiadott kép alapján érdekesnek tűnik.

Hirdetés

Bár a Destiny helyét több toplista első helye mellett a játékosok képernyőjén is sok esetben átvette a Division, a Bungie egy méretes frissítéssel szeretné visszacsábítani az elkallódott játékosait. Ráadásul a 2.2-es patch megjelenési dátumát is kijelölték, a stúdió szerint április 12-én már ki is próbálhatjuk az újdonságokat.

Hogy ezek mik lesznek, azzal kapcsolatban egyelőre elég titokzatosan fogalmaztak, mint megtudtuk, többek között új PvE kihívások, új és frissített felszerelési tárgyak, megnövelt maximum Light-szint és ehhez kapcsolódó jutalmak is érkeznek. Továbbá egy új küldetésre is számíthatunk, ami a Blighted Chalice Strike-hoz kapcsolódik, ahogy a játék Sandbox és Crucible részéhet is érkeznek majd további frissítések. Az egyik legérdekesebb dolog viszont nem került felsorolásra ebben a listában, hanem a blogposztot nyitó képen láthatjuk, amin a Destiny hősei, a Guardianek láthatóak, viszont az Oryx hadseregére, a Takenekre jellemző effekttel ellátva.

Hogy ez csak egy új kozmetikai elem lesz, vagy egy komolyabb játékmenetbeli újdonságot is jelent majd, egyelőre nem tudni, viszont talán a három livestream valamelyike során kiderül, amit a frissítés kapcsán tart a Bungie. Március 23-án megtudhatjuk, milyen új tennivalók várnak, 30-án az új jutalmakról lesz szó, végül pedig a Sandbox és a Crucible frissítések lesznek a középpontban április 6-án. Mindegyik közvetítés a stúdió Twitch-csatornáján lesz, nyugati parti idő szerint délelőtt 11-kor, ami jelenleg magyar idő szerint este hét órát jelent, de míg az USA-ban már átálltak a nyári időszámításra, mi csak március 27-én tesszük meg mindezt, tehát ha jól számoltam, a második két közvetítés itthon este 8-kor kezdődik. Hiába, nem egyszerű mindent megtudni a Destinyről.

Mit gondoltok, a frissítés miatt megéri majd visszatérni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)