Hirdetés

Destiny - a névtelen függők gyülekezete (videó)

|

Nehéz az élet, ha valakinek lépést kell tartania a Destiny napi küldetéseivel, muszáj raidekre járnia és több karaktert menedzselnie. Ilyenkor a legjobbaknak is segítségre lehet szüksége.

Hirdetés

Sziasztok, a nevem Hunter, és én nem vagyok Destiny függő (nekem kicsit kevés benne a waifu alapanyag), de körülöttem van néhány, akiket nem neveznék nevén, mert szeretem a munkámat.

Az játékfüggőség nem tréfa, és ezt a Destiny játékosai is tudják már, főleg a Destiny: The Taken King megjelenése óta. A Rooster Teeth csapata össze is hozott egy csoportra elegendő függőt, akik egymás támogatásával élik túl egyik napot a másik után. Nehéz az élet, amikor valaki a raidelés miatt veszíti el a munkáját. Hallgassuk is meg a történeteket.

Most titeket hívlak, kedves olvasók. Az internet névtelenségétől megáldva felszólítalak titeket, hogy meséljétek el történeteiteket. Tegyétek itt le nehéz súlyotokat társaitok elé, akik majd segítenek feldolgozni azt. Vagy megmutatják, hogy mennyi húszezresük van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)